WAT WIJ DOEN

JOUW HAAR, ONZE PASSIE!
tired-young-woman-florist-gazing-at-camera-while-P6K7PK7.jpg
Haarverzorging Specialist

Kappersdiensten bij Mooi ter PlaEtse

Bij Mooi ter Plaetse bieden we een breed scala aan diensten, waaronder knippen, kleuren, stylen, verzorgen en het trimmen van baarden. Ons ervaren team van kappers staat klaar om uw haar op basis van uw wensen te behandelen, terwijl we alleen hoogwaardige haarproducten gebruiken om ervoor te zorgen dat uw haar er gezond en geweldig uitziet. Onze salon heeft een rustige en gezellige sfeer, waardoor u kunt ontspannen tijdens uw bezoek.

Trinity_Service_2_Vierkant

Als kapperszaak is het onze missie om ervoor te zorgen dat jij je goed voelt over jezelf en je uiterlijk. We bieden een verscheidenheid aan diensten aan, waaronder knippen, kleuren, stylen, verzorgen en het trimmen van baarden, om ervoor te zorgen dat jij er op je best uitziet en je tevreden voelt na elk bezoek.

Ons team van ervaren kappers staat klaar om jouw haar te behandelen op basis van jouw wensen en persoonlijke stijl. We nemen de tijd om naar je te luisteren en je te adviseren over de beste manier om je haar te verzorgen en te stylen. Onze salon heeft een gezellige en ontspannende sfeer, waardoor je je comfortabel en op je gemak voelt tijdens je bezoek.

Volg jij ons al op

instagram